In de maanden januari en februari kan in de Lambertuskerk nog de tentoonstelling ‘Religieus Erfgoed’ worden bezocht. Het liturgische jaar is uitgebeeld aan de hand van de verschillende kazuifels. Het katholieke leven wordt doorlopen van het doopsel tot aan de begrafenis.

Zo is er onder andere een doopjurkje van meer dan honderd jaar oud, huwelijksakten, bijzondere monstransen en de unieke altaarkast. De tentoonstelling is elke woensdag, zaterdag en zondag geopend van 13.00 – 16.00 uur. Men kan dan op eigen gelegenheid of met een groep de tentoonstelling bezoeken. Voor groepsbezoek zijn er ook nog eens diverse middagen gereserveerd waarbij onder leiding van gidsen een rondgang door de tentoonstelling wordt gemaakt. De entree, koffie en thee zijn gratis. Aanvang 13.30 uur. 

Voor onze Heemkundekring Jan uten Houte en de KBO Etten zijn er drie middagen gereserveerd waarbij onder leiding van gidsen een rondgang door de tentoonstelling wordt gemaakt.
De georganiseerde bezoeken zijn in februari op dinsdag 12, woensdag 13 februari en donderdag 21 februari. Parkeren kan gratis op het voorterrein van de Lambertuskerk aan de Markt.

Aanmelden voor een van deze georganiseerde bezoeken in februari kan tot 10 februari 2019 via de aanmeldformulieren ‘Religieus Erfgoed EL’ .
Men kan zich ook aanmelden via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan wel via 0655148695.
Wij informeren u uiterlijk 11 februari over het al dan niet doorgaan van het groepsbezoek.